fbpx

Vakantiehuisjes

Vorige slide
Volgende slide

4 persoons huizen

De 4 persoons huizen zijn gevestigd in het grote blok in het midden van het vakantiepark en bieden een uitzicht op de binnenplaats of de speelweide. De huizen hebben twee slaapkamers met in totaal vier bedden (1x tweepersoons en 2x eenpersoons), een eigen badkamer en een keuken. De aparte badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, wastafel en toilet. In de woonkamer staat een eettafel, een ruime zithoek en een tv met chromecast. De keuken is van alle gemakken voorzien zodat je nergens op mispakt. Je beschikt over een combi-oven, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, een vaatwasser en een Nespresso machine. De ruime schuifdeuren bieden doorgang naar je eigen privé terras met tuinmeubels en een parasol. Alle huisjes hebben WIFI verbinding.

Vorige slide
Volgende slide

5 persoons huizen

De 5 persoons huizen zijn ook gevestigd in het grote blok in het midden van het vakantiepark en bieden een uitzicht op de binnenplaats of de speelweide. De 5 persoons huizen zijn los te boeken of te schakelen zodat er een 10 persoons huis ontstaat. De huizen hebben twee slaapkamers met in totaal vier bedden (1x tweepersoons en 2x eenpersoons), in de woonkamer staat het 5e bed (opklapbed). De huizen beschikken over een eigen badkamer en een keuken. De aparte badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, wastafel en toilet. In de woonkamer staat een eettafel, een ruime zithoek en een tv met chromecast. De keuken is van alle gemakken voorzien zodat je nergens op mispakt. Je beschikt over een combi-oven, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, een vaatwasser en een Nespresso machine. De ruime schuifdeuren bieden doorgang naar je eigen privé terras met tuinmeubels en een parasol. Alle huisjes hebben WIFI verbinding.

Vorige slide
Volgende slide

6 persoons huizen

De 6 persoons huizen zijn gevestigd op een ander deel van het vakantiepark. De 6 persoons huizen zijn los te boeken of te schakelen zodat er een 12 persoons huis ontstaat. De huizen hebben drie slaapkamers met in totaal 6 bedden bedden (1x tweepersoons en 2x eenpersoons en 1x stapelbed). De huizen beschikken over een eigen badkamer en een keuken. De aparte badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, wastafel en toilet. In de woonkamer staat een eettafel, een ruime zithoek en een tv met chromecast. De keuken is van alle gemakken voorzien zodat je nergens op mispakt. Je beschikt over een combi-oven, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, een vaatwasser en een Nespresso machine. De ruime schuifdeuren bieden doorgang naar je eigen privé terras met tuinmeubels en een parasol. Alle huisjes hebben WIFI verbinding.