fbpx

Vakantiehuisjes

Pluim

Het vakantiehuisje de Pluim is ingericht voor vier personen en biedt uitzicht op de binnenplaats van het vakantiepark. Huisje de Pluim heeft twee aparte slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en de overige kamer beschikt over twee eenpersoonsbedden. De aparte badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, wastafel en toilet. In de woonkamer staat een eettafel, een ruime zithoek met sfeervol haardje en een tv met chromecast. De keuken is van alle gemakken voorzien zodat je nergens op mispakt. Je beschikt over een combi-oven, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een Nespresso machine en een filterkoffie apparaat. De ruime schuifdeuren bieden doorgang naar je eigen privé terras met tuinmeubels en een parasol. Alle huisjes hebben WIFI verbinding.

Driekleur

Het vakantiehuisje Driekleur biedt de ruimte voor vier personen en kijkt uit op de paardenweide. Huisje Driekleur heeft twee aparte slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en de overige kamer beschikt over twee eenpersoonsbedden. De aparte badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, wastafel en toilet. In de woonkamer staat een eettafel, een ruime zithoek met sfeervol haardje en een tv met chromecast. De keuken is van alle gemakken voorzien zodat je nergens op mispakt. Je beschikt over een combi-oven, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een Nespresso machine en een filterkoffie apparaat. De ruime schuifdeuren bieden doorgang naar je eigen privé terras met tuinmeubels en een parasol. Alle huisjes hebben WIFI verbinding.

Eikenblad

Het vakantiehuisje Eikenblad heeft ruimte voor vijf personen en kijkt uit de binnenplaats van het vakantiepark. Het huisje Eikenblad heeft twee aparte slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en de overige kamer beschikt over twee eenpersoonsbedden. Het vijfde bed bevindt zich in de woonkamer, als stevig opklapbed. De aparte badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, wastafel en toilet. In de woonkamer staat een eettafel, een ruime zithoek met sfeervol haardje en een tv met chromecast. De keuken is van alle gemakken voorzien, zodat je nergens op mispakt. Je beschikt over een combi-oven, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een Nespresso machine en een filterkoffie apparaat. De ruime schuifdeuren bieden doorgang naar je eigen privé terras met tuinmeubels en een parasol. Alle huisjes hebben WIFI verbinding.

Sering

Het vakantiehuisje Sering biedt ruimte voor vijf personen en kijkt uit op de paardenweide. Het huisje Sering heeft twee aparte slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en de overige kamer beschikt over twee eenpersoonsbedden. Het vijfde bed bevindt zich in de woonkamer, als stevig opklapbed. De aparte badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, wastafel en toilet. In de woonkamer staat een eettafel, een ruime zithoek met sfeervol haardje en een tv met chromecast. De keuken is van alle gemakken voorzien, zodat je nergens op mispakt. Je beschikt over een combi-oven, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een Nespresso machine en een filterkoffie apparaat. De ruime schuifdeuren bieden doorgang naar je eigen privé terras met tuinmeubels en een parasol. Alle huisjes hebben WIFI verbinding.

Annabelle

Het vakantiehuisje Annabelle heeft ruimte voor zes personen en heeft uitzicht op de Groote Peel. Huisje Annabelle heeft drie aparte slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en in de laatste slaapkamer staat een stapelbed. De aparte badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, wastafel en toilet. In de gang bevindt zich nog een apart tweede toilet. In de woonkamer staat een eettafel, een ruime zithoek met sfeervol haardje en een tv met chromecast. De keuken is van alle gemakken voorzien, zodat je nergens op mispakt. Je beschikt over een combi-oven, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een Nespresso machine en een filterkoffie apparaat. De ruime schuifdeuren bieden doorgang naar je eigen privé terras met tuinmeubels en een parasol. De schuifdeur is voorzien van een hordeur. Alle huisjes hebben WIFI verbinding.

Hortensia

Het vakantiehuisje Hortensia heeft ruime voor zes personen en heeft uitzicht op de Groote Peel. Huisje Hortensia heeft drie aparte slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en in de laatste slaapkamer staat een stapelbed. De aparte badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, wastafel en toilet. In de gang bevindt zich nog een apart tweede toilet. In de woonkamer staat een eettafel, een ruime zithoek met sfeervol haardje en een tv met chromecast. De keuken is van alle gemakken voorzien, zodat je nergens op mispakt. Je beschikt over een combi-oven, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak, een vaatwasser, een Nespresso machine en een filterkoffie apparaat. De ruime schuifdeuren bieden doorgang naar je eigen privé terras met tuinmeubels en een parasol. De schuifdeur is voorzien van een hordeur. Alle huisjes hebben WIFI verbinding.

Campingplaats

Wil je graag bij ons verblijven, maar heb je al een slaapplek? Dat kan ook! Puur de Peel heeft plek voor één camper of caravan, of meerdere binnen één huishouden. We hebben genoeg plek, maar wij willen onze gasten graag de luxe bieden van privé sanitair. Je beschikt over je eigen douche en toilet, twee wastafels met spiegels en een grote wastafel om je afwas te doen. Daarnaast mag je natuurlijk van onze faciliteiten gebruik maken, dus ook een duik nemen in ons zwembad. Wij zorgen voor de stroom, dus dan kan de vakantie beginnen!