fbpx

Faciliteiten

Zwembad

Zwembad

Het verwarmde binnenzwembad is dagelijks open van 07.00 uur – 22.00 uur. In het zwembad is een tillift met tildoeken aanwezig voor de minder valide mensen. In het zwembad bevinden zich twee toiletten, twee douches en een omkleedruimte.

Dierenweide

Onze varkens en schapen vinden aandacht heel erg fijn, dus loop zeker even de weide in. Sommige kippen vinden het zelfs helemaal prima om opgetild te worden!

Dierenweide
Skelterpark

Spelen

Even lekker schommelen in de zon, salto’s maken op de (ingegraven) trampoline of een volleybalcompetitie? Het kan allemaal! We hebben genoeg skelters voor iedereen en ook een voetbalwedstrijdje kan worden gehouden in onze pannakooi. Liever een wedstrijdje zonder rennen? Speel dan een jeu de boules competitie op onze speciale baan. Ook onze

Omgeving

Onze accommodatie ligt tegen ‘Nationaal Park De Groote Peel’ aan, dus wanneer het weer het toelaat kun je er heerlijk wandelen of fietsen. Er zijn tal van routes die afgelegd kunnen worden. Zo is er op een kleine afstand rijden een groot informatiecentrum waaruit meerdere routes starten, zoals een familiepad en kinderpad dat volledig verhard is.

Op 10 minuten rijden vindt je het centrum van Asten waar je kunt winkelen of breng een bezoekje aan het ‘Klok en Peel museum’. Het pretpark Toverland bereik je al in 20 minuten, Dierenrijk Europa in 30 minuten, Zooparc Overloon in 40 minuten en de Efteling in 60 minuten.