Faciliteiten

Vervelen is er niet bij als je bij ons vakantie komt vieren. Wij bieden genoeg faciliteiten om je verblijf zo aangenaam en afwisselend mogelijk te maken. Op het terrein is een overdekt en verwarmd zwembad aanwezig waarvan onze gasten onbeperkt gebruik mogen maken. In het zwembad bevindt zich een tillift, douche met douchebrancard en een toilet

Naast het zwembed ligt onze snoezelruimte. In de deze ruimte kom je helemaal tot rust. Geniet op het verwarmde waterbed terwijl je kijkt hoe alle lichtjes vrolijk dansen. Spring daarna in de ballenbak voor de leukste speelpret.

Aan buitenactiviteiten ook geen gebrek met een voetbalcourt en een speeltuin met o.a. een klimtoren en schommel. Vergeet vooral niet om tijdens de vakantie een ritje te maken op een van onze skelters.

Als het weer tegenzit hebben we nog een kast vol met spelletjes, dvd’s en knutselspullen waar iedereen gebruik van mag maken.

Onze accommodatie ligt tegen ‘Nationaal Park De Groote Peel’ aan, dus wanneer het weer het toelaat kun je er heerlijk wandelen of fietsen. Er zijn tal van routes die afgelegd kunnen worden. Zo is er op een kleine afstand rijden een groot informatiecentrum waaruit meerdere routes starten, zoals een familiepad en kinderpad dat volledig verhard is.

Op 10 minuten rijden vindt je het centrum van Asten waar je kunt winkelen of breng een bezoekje aan het ‘Klok en Peel museum’. Het pretpark Toverland bereik je al in 20 minuten, Dierenrijk Europa in 30 minuten, Zooparc Overloon in 40 minuten en de Efteling in 60 minuten.