fbpx

Previous
Next

Faciliteiten

Zwembad

Zwembad

Wanneer je op vakantie bent, kan een duik in een zwembad natuurlijk niet ontbreken! Ons zwembad heeft een constante temperatuur van 31 graden, dus altijd lekker warm!

Groepsruimte

De groots opgezette multifunctionele ruimte is van alle gemakken voorzien. Met een eigen keuken, meerdere toiletten en genoeg tafels en stoelen voor 35 personen is het de ideale plek om samen te komen. Boek je de gehele locatie als groep dan is de groepsruimte standaard inbegrepen. De groepsruimte is daarnaast ook los bij te boeken indien beschikbaar.

Dierenweide

Als je even toe bent aan ontspanning, neem dan een kijkje in onze dierenweide. Kom kijken of de kippen al een ei hebben gelegd, of geef onze varkens een knuffel. Zelfs onze kippen vinden het fijn om geaaid te worden.


Skelterpark

Skelterpark

Op ons skelterpark staan niet 1, niet 2, maar wel 10 skelters klaar om een rondje mee te rijden. We hebben ze in elke soort en maat en er zijn zelfs duoskelters! Naast de skelters staan er ook stepjes, loopfietsen- en karren. Voor ieder wat wils!

Spelen

Daag je ouders, broertje of zusje uit voor een ouderwets potje jeu de boules. De ballen hoef je niet zelf mee te nemen, die liggen al voor je klaar!

Een sportief spelletje volleybal kan natuurlijk ook! Maak twee teams en de wedstrijd kan beginnen. Het net staat al gespannen..

Wie kan het hoogste springen of maakt de mooiste salto? Probeer het uit op onze veilig ingegraven trampoline.

De allerkleinsten kunnen lekker schommelen in onze ruime ‘swing-schommel’.

Trampoline

Omgeving

Onze accommodatie ligt tegen ‘Nationaal Park De Groote Peel’ aan, dus wanneer het weer het toelaat kun je er heerlijk wandelen of fietsen. Er zijn tal van routes die afgelegd kunnen worden. Zo is er op een kleine afstand rijden een groot informatiecentrum waaruit meerdere routes starten, zoals een familiepad en kinderpad dat volledig verhard is.

Op 10 minuten rijden vindt je het centrum van Asten waar je kunt winkelen of breng een bezoekje aan het ‘Klok en Peel museum’. Het pretpark Toverland bereik je al in 20 minuten, Dierenrijk Europa in 30 minuten, Zooparc Overloon in 40 minuten en de Efteling in 60 minuten.