fbpx

Steden

Roermond

De designer outlet mag je zeker niet overslaan als je van shoppen houdt! In de outlet vind je de meest luxe merken voor de leukste prijsjes. Van babykleertjes en sportschoenen tot aan luxe beautyproducten en servies, het is er allemaal. Wil je in het weekend gaan, ga dan vroeg in de ochtend zodat je de grootste drukte voor bent. Op die manier kun je heerlijk rustig winkelen. Wanneer de grootste begint, kun je richting het centrum van Roermond wandelen (5 minuten) en genieten op een van de terrasjes. De outlet ligt op 30 minuten rijden van Puur de Peel en parkeren kost €3,- voor de hele dag.

Na een paar uurtjes vertoefd te hebben in de outlet, is het zeker een aanrader om door te lopen naar het oude centrum van Roermond. Via de ondergrondse trappen ben je binnen 5 minuten op de markt waar je kunt kiezen uit tal van terrasjes. Het centrum van Roermond is groot en je vindt er alle bekende winkelketens, maar ook de kleine plaatselijke ondernemingen zijn hier te vinden. Natuurlijk weten we genoeg hotspots waar je lekker kunt eten of een goede kop koffie kunt drinken. Vraag het ons!

Eindhoven

Dé lichtstad van Brabant is natuurlijk the place to be voor een lekker shopping dagje. Eindhoven biedt je werkelijk alles, van de grootste warenhuizen tot aan de gezelligste markt in omstreken. Ben je in het najaar lekker bij ons op vakantie, dan mag je een dagje Eindhoven zeker niet overslaan. Half oktober vind ieder jaar de Dutch Design Week plaats in Eindhoven. In 2020 zijn er helaas geen fysieke tentoonstellingen geweest, des te meer reden om in 2021 een kijkje te nemen.

Van 6 t/m 13 november 2021 kun je de indrukwekkende route van GLOW weer lopen. Ook de organisatie van GLOW heeft een jaartje overgeslagen, daarom zal de editie van 2021 net een vleugje meer sprankel krijgen. GLOW is onwijs gegroeid de afgelopen jaren en krijgt ook internationaal veel aandacht. Het is een ervaring die je echt een keer mee moet maken.

Het centrum van Eindhoven biedt natuurlijk ook alles op het gebied van eten en drinken. Van grote ketens, zoals Happy Italy, tot kleine koffie- en bier brouwerijen. We vertellen er graag over tijdens jullie verblijf.