fbpx

Arrangementen

Met afstand genieten

Wist je dat je bij Puur de Peel ook heerlijk kunt komen lunchen, borrelen of dineren midden in de natuur? Wil je er toch even uit samen met je gezin, ga dan de natuur in en laat je culinair verwennen. Wil je met vrienden even bijkletsen? Wij hebben heel veel ruimte, dus aan afstand geen gebrek! Wij richten het zo in dat je met meerdere mensen veilig samen kunt zijn.

Van ontbijt tot diner

Puur de Peel doet er alles aan om onze gast volledig in de watten te leggen. Heb je geen zin om zelf naar de bakker te rijden? Wij verzorgen graag een heerlijk verwenontbijt met warme broodjes, verse eitjes en huisgemaakte granola. Zo begint de vakantiedag wel heel ontspannen!

Om onze gasten helemaal te ontzorgen, bieden we nog veel meer mogelijkheden. Zo bereiden we graag een uitgebreide lunch, verrassende borrelplanken of een dagelijkse wisselende daghap. Ook bakken we graag frietjes of pannenkoeken of zorgen we voor een heus hamburger buffet.

Ook een barbecue mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een familie- of vriendenweekend. Wij bieden een compleet arrangement aan met zoveel mogelijk huisgemaakte producten, zoals alle salades en het brood. We zorgen voor een mix van verschillende soorten vlees, vis, groenten en vegetarische opties van de barbecue met bijpassende sausjes.

Te koud voor een barbecue? Ons gourmetarrangement biedt de oplossing! Gezellig samen rond de tafel met diverse soorten groenten, vlees, vis, sausjes, brood en verse salades. Het enige wat je zelf kunt doen, is de kachel aanmaken voor nog meer gezelligheid.

Verblijf je niet in een huisje bij ons, maar wil je toch langskomen voor een lekker lunch of borrel? Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

 

Vergaderingen/ feesten/ familiedag

Onze gemeenschappelijke ruimte biedt ruimte voor elke gelegenheid. Met je bedrijf vergaderen in een rustige en inspirerende omgeving? Met de hele familie een leuke dag voor jong en oud? Je verjaardag of jubileum vieren? Wij bieden complete arrangementen aan, inclusief eten, drinken en vertier. Samen maken wij de dag helemaal op maat.

Fietsers en wandelaars

Ook wanneer je niet bij ons overnacht, kun je bij ons terecht voor een kop koffie met gebak of een lekkere lunch. In onze gemeenschappelijke ruimte ontvangen wij graag wandelaars of iedereen die een lekker dagje in Nationaal Park De Groote Peel vertoefd. Graag wel even van te voren reserveren.