fbpx

Arrangementen

Ontbijt

Na een heerlijke nachtrust wakker worden met verse warme croissantjes, huisgebakken brood en verse eitjes, dat is nog eens een goed begin van je vrije dag! Wij verzorgen graag een uitgebreide mand vol lekkers in de ochtend. Het enige wat je zelf mag doen, is de mand uitpakken want zelfs voor koffie en thee zorgen wij.

Diner

Wat kan het lekker zijn om de deur niet uit te hoeven voor het diner, maar dat het aan je huisje wordt bezorgd. Wij bieden elke dag een verse en huisgemaakte ‘daghap’ voor een leuke prijs, zodat je de deur niet meer uit hoeft! We koken zoveel mogelijk met producten uit onze eigen biologische moes- en kruidentuin en plukken het fruit van onze eigen appel- peren- kersen- en pruimenbomen.

 

Borrelen

Lekker uitgebreid kletsen bij de haard met een goed gevulde borrelplank en een heerlijk glas wijn, klinkt goed toch? Wij stellen met liefde een zeer goed gevulde borrelplank samen, met verschillende soorten vleeswaren, kazen, noten, huisgemaakt brood, zoutjes, warme snacks en nog veel meer. Vul het aan met een huisgemaakte soep en je maaltijd is compleet!

Barbecue & Gourmet

Wanneer het zonnetje begin te schijnen, komen de barbecue kriebels naar boven. Wij verzorgen voor onze gasten graag een complete barbecue met alles erop en eraan. 

Heb je toch zin om zelf te bakken? Bestel dan ons complete gourmetpakket! Wij zorgen voor alles, van groentes, vlees tot aan vers brood en sausjes. Natuurlijk zetten wij ook het gourmetstel voor je klaar. Dat wordt gegarandeerd een gezellige avond!