fbpx

Arrangementen

Ontbijt

Na een heerlijke nachtrust wakker worden met verse warme croissantjes, huisgebakken brood en verse eitjes, dat is nog eens een goed begin van je vrije dag! Wij verzorgen graag een uitgebreide mand vol lekkers in de ochtend. Het enige wat je zelf mag doen, is de mand uitpakken want zelfs voor koffie en thee zorgen wij.

Diner

Wat kan het lekker zijn om de deur niet uit te hoeven voor het diner, maar dat het aan je huisje wordt bezorgd. Wij bieden elke dag een verse en huisgemaakte ‘daghap’ voor een leuke prijs, zodat je de deur niet meer uit hoeft! We koken zoveel mogelijk met producten uit onze eigen biologische moes- en kruidentuin en plukken het fruit van onze eigen appel- peren- kersen- en pruimenbomen.  Onze gerechten zijn over het algemeen vegetarisch.

BBQ

Voor groepen verzorgen wij ook een uitgebreide barbecue. We serveren hierbij verschillende verse en huisgemaakte salades, diverse soorten brood, dips en sausjes. Het is bij ons mogelijk om een volledige vegetarische of veganistische barbecue te bestellen!

 

Borrelen

Lekker uitgebreid kletsen in het middagzonnetje of in de winter bij de haard met een goed gevulde borrelplank en een heerlijk glas wijn, klinkt goed toch? Wij stellen met liefde een zeer goed gevulde borrelplank samen, met verschillende soorten kazen, noten, huisgemaakt brood, zoutjes, warme snacks en nog veel meer. Vul het aan met een huisgemaakte soep en je maaltijd is compleet! Ook onze borrelplanken zijn volledig vegetarisch te bestellen.

 

 

**Onze arrangementen zijn alleen vooraf te bestellen (minimaal drie dagen voor aankomst).**