Arrangementen

Maaltijden

Geen zin om in de ochtend zelf naar de bakker te rijden? Wij verzorgen het ontbijt! Lekkere warme broodjes, verse eitjes van onze eigen kippen, yoghurt met home made granola en divers beleg. Beter kan de vakantiedag niet beginnen.

 Om onze gasten echt in de watten te leggen, bieden wij ook maaltijden aan zodat je zelf niet meer de keuken in hoeft te duiken. Wij bereiden graag voor onze gasten de lekkerste gerechten, van friet en pannenkoeken tot een lekkere pasta of een vegetarisch gerecht. Deze maaltijden kunnen gezamenlijk genuttigd worden in onze gemeenschappelijke ruimte (mits deze vrij is) of we komen het brengen.

 In de zomer bieden wij ook een compleet barbecue arrangement aan. Wij zorgen voor het vlees, brood, sausjes en maken zelf de salades. Op onze grote barbecue bereiden we zelfs het vlees.

Smaakmakers
Vergaderen

Vergaderingen/ feesten/ familiedag

Onze gemeenschappelijke ruimte biedt ruimte voor elke gelegenheid. Met je bedrijf vergaderen in een rustige en inspirerende omgeving? Met de hele familie een leuke dag voor jong en oud? Je verjaardag of jubileum vieren? Wij bieden complete arrangementen aan, inclusief eten, drinken en vertier. Samen maken wij de dag helemaal op maat.

Fietsers en wandelaars

Ook wanneer je niet bij ons overnacht, kun je bij ons terecht voor een kop koffie met gebak of een lekkere lunch. In onze gemeenschappelijke ruimte ontvangen wij graag wandelaars of iedereen die een lekker dagje in Nationaal Park De Groote Peel vertoefd. Graag wel even van te voren reserveren.