fbpx

ijs

Met stip op nummer 1 is ijssalon Bacio in Asten. Op 10 minuten rijden waan je je in een ijswalhalla met de heerlijkste smaken! Ze maken hun ijs zelf en met een beetje geluk kun je dat ook zien. Ze verkopen de lekkerste smaken schepijs, maar ook het softijs is heerlijk. Geen liefhebber van ijs, maar wel chocolade? Bacio verkoopt ook heerlijke bonbons. Bacio heeft ook een salon in Mierlo en in Weert.

In het centrum van Meijel vind je ijssalon ’t ijshofje. Je kunt hier genieten van de lekkerste coupes, maar een ijsje uit de hand kan natuurlijk ook.

Voor de beste en meest uitgebreide coupes, moet je naar ijssalon Clevers. De keuze is zo groot, dat het een onmogelijke opgave is om hier uit te kiezen. Clevers heeft verschillende vestigingen, o.a. in Roermond, Overloon en Grubbenvorst.

Op loopafstand van het vakantiepark vind je de biologische geitenboerderij van de familie van Dillen. Ze verkopen er de lekkerste kazen en yoghurt, maar hebben sinds kort een nieuw pareltje. In samenwerking met ijssalon Bacio hebben ze heerlijk geitenijs gemaakt. Ook als je geen liefhebber bent van geitenzuivel is het een aanrader. Het ijs is verkrijgbaar in drie smaken (vanille, stracciatella, kers) en kun bij de boerderij (zelf service) halen. Doen!